Eseménynaptár

HELYI TANÁCS

ÖNKORMÁNYZAT

schengen II.

Schengen II. • Köszöntő

  Tisztelettel köszöntöm honlapunkon a községünk iránt érdeklődő, az ide utazó, vagy ide utazni szándékozó kedves vendégeinket és községünk polgárait!

  A honlapunkon nézelődve felfedezhetik, megismerhetik Nagyajta község számtalan értékét, látnivalóját, nevezetességeit, kulturális életét, múltját, jelenét. Persze az interneten keresztül nem derül ki, hogy községünk lakói kedves, vendégszerető emberek. Szívesen ajánlom ezért mindenkinek, látogassanak el hozzánk, győződjenek meg személyesen róla, ismerjenek meg bennünket.

  Nagyajta megyénk legrégebbi települései közé tartozik. Figyelembe véve a nagyobb városok közelségét, a térség tisztaságát, csendjét, a csodálatos tájak varázsát, páratlan szépségű műemlékeinket, a XV.-ik századi vártemplom hangulatát, a vidéki környezetet, községünk turisztikai potenciálja igen nagyra becsülendő. A turizmus fellendítése mellett a hagyományőrzés is feladatunk. Igyekszünk megőrizni mindazt, amit reánk hagytak őseink.

  Remélem minden olyan információt meg fog találni térségünkről, ami iránt érdeklődik, kérdéseire olyan választ talál, ami megkönnyíti történelmi-földrajzi eligazodását, és nem utolsó sorban segítséget kap arra vonatkozóan, hogy milyen szolgáltatásokat vehet igénybe.

  Bihari Edömér, Nagyajta polgármestere
Fotók